Asena Atalay Şükran Ovalı'nın peşini bırakmıyor! Bu kez de...

Asena Atalay Şükran Ovalı'nın peşini bırakmıyor! Bu kez de...
Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Caner Erkin ile evliliği olaylı biten ve çocuğu Çınar için hukuk mücadelesi veren Asena Atalay, eski eşinin yeni eşi ile olan düelloyu sürdürüyor. Son olarak hamileliği yönünde haberler çıkan Ovalı hakkında başarılı modacı yaptığı paylaşımla gündeme oturdu.

Caner Erkin ile ayrıldıktan sonra her fırsatta Şükran Ovalı'ya göndermede bulunan Asena Atalay yine rahat durmadı. Çocuk beklediği yönündeki iddialarla haberlere konu olan Şükran Ovalı hakkında paylaşımda bulunan Atalay, Kore filminden kesilen bir capste yazan "Sadece yağ" notu ile fotoğrafı paylaştı.

Ovalı sessiz ama...
İki taraf arasındaki bu savaş aslında tek taraflı. Şükran Ovalı çok önemli bir konu olmadıkça açıklama yapmayı ve bu tür bir konu ile gündeme gelmeyi istemiyor gibi görünüyor ancak Asena Atalay hakkında reyting kaygısı var gibi şüpheler de bulunuyor. Atalay çareyi bir kez daha sosyal medyada aradı.

Bebek değil yağ
Asena Atalay'ın yaptığı iğneleyici paylaşım tüm takipçilerinin dikkatini çekti. Asena'nın Instagram'ın hikayeler kısmına yüklediği fotoğrafta bir kadının yaptığı gebelik testini görülüyor. Gebelik testinin üzerinde ise 'Sadece yağ' yazıyor.

asena atalay şükran ovalı hamile

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.