Asena Atalay ve Caner Erkin'in çocuk davasında kavga: Sizi tutuklama yetkim var

Asena Atalay ve Caner Erkin'in çocuk davasında kavga: Sizi tutuklama yetkim var
Uzun süredir çocuklarının velayeti için uğraş veren Asena Atalay ile Caner Erkin'in davasında bu kez de avukatlar karşı karşıya geldi. Duruşma sırasında sinirleri gerilen iki tarafın avukatları tartışmaya tutuşunca hakim "Sizi tutuklama ve bir hafta yatırma yetkim var. Ama gestapo gibi yargılama istemiyorum" dedi.

İstanbul 11. Aile Mahkemesi'nde görülmeye devam edilen Çınar Erkin davasında Asena Atalay kendi avukatı ile gelirken Caner Erkin'i avukatı temsil etti. Duruşma sırasında iki tarafın temsilcileri kendilerin hakim olamayarak tartışmaya girdi. Bu durum birkaç kez de tekrarlanınca mahkeme hakimi müdahalede bulundu.  "Sizi tutuklama yetkim var." diye tepkisini dile getiren hakim aynı tutumun devamı halinde davanın Çınar'ın reşit olana kadar devam edeceği ikazında bulundu. Bunun üzerine de Asena Atalay da "Keşke reşit olana kadar sürse de Caner korkudan iki hafta da bir oğlunu görse" dedi."

Kürsüyü yumrukladı
Caner'in avukatları da Asena'nın kardeşi Alican Atalay hakkında savcılığa sahte çek düzenlemek ve dolandırıcılık suçundan, Caner'in suç duyurusunda bulunduğunu belirterek tanıklığını kabul etmediklerini söyledi. Bunun üzerine Asena Atalay yüksek sesle, "Bu dava çocuk davası. Para davası değil. Caner gelip davasına sahip çıksın" diyerek tepki gösterdi. Mahkeme hakimi de kürsüyü yumruklayarak tarafları susturamaya çalıştı. Ancak tarafların bağırarak kavga etmeleri üzerine hakim mahkeme salonunu terk etti.

caner erkin asena atalay

Serengil'e zorlama hapis vermişti
Tarafların tartışmayı bitirmesi üzerine hakim, taraflara nasihatte bulunarak, "Sizi tutuklama ve bir hafta yatırma yetkim var. Ama gestapo gibi yargılama istemiyorum. Ben magazini bilmem, hakimim. Kararlarımla konuşurum. Asena anne olarak hisleriyle konuşuyor. Ama avukatlar saygılı olma" dedi. 11. Aile Mahkemesi hakimi Seren Serengil'e de zorlama hapsi vermişti.

Konuşulacak bir şey yok
Asena Atalay duruşma çıkışı, "Dünyayı ve Türkiye'yi ilgilendiren daha büyük sorunlar var arkadaşlar. Çınar gayet mutlu, gayet sağlıklı. O yüzden çok konuşulacak bir şey yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.