Aşk şarkılarının prensi Levent Yüksel Lidya Özdemiroğlu ile sevgili oldu!

Aşk şarkılarının prensi Levent Yüksel Lidya Özdemiroğlu ile sevgili oldu!
Söylediği romantik şarkılarla Türk müziğine önemli eserler kazandıran Levent Yüksel kendisinden 31 yaş küçük olan sevgilisiyle yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü sanatçının kayınvalidesi bile kendisinden küçükken Lidya Özdemiroğlu adındaki bu genç kadın hakkındaki bilgiler, kaç yaşında olduğu, okulu ve kim olduğu merak ediliyor. İşte detaylar...

Yılların eskitemediği sanatçılardan biri olan Levent Yüksel ile kendisinden 31 yaş küçük sevgilisi 22 yaşındaki Lidya Özdemiroğlu'nun birlikteliği magazin gündeminde şok etkisi yarattı. Lidya Özdemiroğlu hakkında araştırmalar da başladı. Peki Lidya Özdemiroğlu kimdir?

Levent Yüksel ikinci baharını yaşıyor gibi görünyüor. 53 yaşındaki ünlü şarkıcının 22 yaşındaki sevgilisi sonrası bu yorumlar yapılmaya başlandı. Bir üniversite öğrencisi olan Lidya Özdemiroğlu'nun Instagram profilindeki cesur paylaşımları da dikkat çekiyor. Bu arada Yüksel'in kayınvalidesi de kendisinden 2 yaş küçük.

lidya özdemiroğlu

Peki Atilla Özdemiroğlu'nun kızı Lidya Özdemiroğlu kimdir, ne iş yapar?
Genç kadın bir üniversite öğrencisi. Bilgi Üniversitesi'nde öğrenci olan Lidya Özdemiroğlu, sosyal medya hesaplarında sürekli Yüksel'in fotoğraflarını paylaşıyor. Sanatla ilgilenen Lidya Özdemiroğlu müzik dünyasında da çok sayıda arkadaşa sahip.

levent yüksel lidya özdemiroğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.