Aslı Enver Murat Boz'u görünce mekandan ayrıldı!

Aslı Enver Murat Boz'u görünce mekandan ayrıldı!
Kavak Yelleri dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşları Didem İnselel ve Ceren Moray ile yemek yiyen Aslı Enver, 4 ay önce ayrıldığı eski sevgilisi Murat Boz'un da mekana geldiğini görünce restoranı terk etti.

Çok konuşulan ilişkilerini 4 ay önce noktalayan Aslı Enver ilse Murat Boz'un piştisi olay oldu. Dizi arkadaşlarıyla Kuruçeşme'de yemek yiyen Aslı Enver eski sevgilisinin geldiğini haber aldığı andan itibaren restorandan ayrıldı. İddiaya göre Instagram'daki paylaşımında bu mekanda olduğunu bildiren güzel oyuncunun arından başarılı şarkıcı soluğu Marina Balık'ta aldı. Boz'u gören Enver'in morali bozuldu ve arkadaşlarıyla birlikte akşamı sonlandırdı.

Boz için sessiz cevap
Kapıda bekleyen gazetecilerden kaçmak için telefonla konuşma taktiğini uygulayan Enver, valenin otomobilini geç getirmesi nedeniyle, soru yağmuruna tutuldu. 'İstanbullu Gelin'in yeni sezonu için heyecanlı olduğunu söyleyen oyuncu,Boz'un mekana gelmesiyle ilgili, "Bu konuları konuşmak istemiyorum, teşekkür ederim" demekle yetindi.

ceren moray didem inselel

Murat diye biri yoktu
Enver'den bir saat sonra kapıda görülen Moray ve İnselel, yemekten artan balıkları sokak kedilerine yedirdi. Moray, "Murat Bey'i gördünüz mü?" sorusuna, "Martılar, Didem, Aslı ve benvardık. Murat diye biri hiç girmedi içeri. Giren olduysa da, kimliğine bakmadık" diyerek kaçamak yanıt verdi.

didem inselel ceren moray aslı enver

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.