Ata Demirer Alara Bozbey ile evleniyor! Düğün nerede ve ne zaman olacak

Ata Demirer Alara Bozbey ile evleniyor! Düğün nerede ve ne zaman olacak
Ünlü komedyen Ata Demirer yeni yılın ilk bombasını patlatarak ilanı aşk ettiği Alara Bozbey ile dünyaevine giriyor. Çift birlikteliklerini taçlandırmak için mekanı seçti, tarihi belirledi. Peki Alara Bozbey ile Ata Demirer ne zaman ve nerede evlenecek. İşte detaylar...

İkinci Ata Demirer & Alara Bozbey birlikteliği evliliğe doğru gidiyor. İlk dönemlerinde ilişkilerini sürdüremeyen çift yollarını ayırmış ve ancak görüşmeye devam etmişlerdi. İki ay önce 2018'deki ilk bomba olarak gündeme düşen ilişkilerini herkese ilan eden çift evleniyor. Ata Demirer müstakbel eşin, annesi Ayten Kaçar ile de tanıştırmış ve birlikte çekilen fotoğraflarıı sosyal medyadan paylaşmıştı. Önceki gün 31 yaşına basan sevgilisiyle çektirdikleri fotoğrafı, "İyi ki doğdun Aloşum" notuyla paylaşan Ata Demirer, ikinci kez nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor.

Düğün ne zaman ve nerede?
Evlilik karan alan çift, mutlu haberi aileleriyle paylaştı. Önümüzdeki yaz evlenecek olan ikili, düğünü Bozcaada'da yapacak. (Mehmet Çalışkan-Habertürk)

alara bozbey

Aralarında 14 yaş var
45 yaşındaki Ata Demirer 2014 yılında Özge Borak'tan boşandıktan sonra ciddi bir ilişkiye adım atmamış, Alara Bozbey'le yakınlaştıktan sonra da kaçak göçek bir hayat yaşamaya başlamıştı. Üç yıl önce birliktelik yaşayan Ata Demirer ve Alara Bozbey ayrılmış ancak birbirlerinden tam manasıyla kopamamıştı. Ata Demirer'den 14 yaş küçük olan Alara Bozbey, ekranlarda uzun zamandır boy gösteren bir isim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.