Ata Demirer yeni aşkını duyurdu! Aslı Turanlı kimdir?

Ata Demirer yeni aşkını duyurdu! Aslı Turanlı kimdir?
Ünlü komedyen Ata Demirer'in uzun süredir yalanladığı sevgilisi ile pozu sosyal medyayı salladı. Peki Aslı Turanlı kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Sinema ve komedi dünyasının en tanınan isimlerinden Ata Demirer'in yeni bir ilişkiye yelken açtığı yönündeki iddialar magazin gündeminde yer almıştı ancak ikili bu söylentileri ısrarla reddetmişti.

Ata Demirer kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi Aslı Turanlı ile ilk fotoğrafını Instagram'da paylşarak bombayı patlattı.

Turanlı'nın bir fotoğrafına da kalp ikonu ekleyerek adeta fitili ateşleyen ünlü komedyen böylece aşkını da ilan etmiş oldu.

Yalanlamıştı!
Aslı Turanlı, geçtiğimiz günlerde bir film galasında muhabirlerin "Ata ile aşk yaşıyor musunuz" sorusuna “Öyle bir şey yok.” diye cevap vermişti.

ASLI TURANLI KİMDİR?
Bu gelişmelerin ardından binlerce kişi internette 'Aslı Turanlı kimdir?' sorusunu da sormaya başladı. Genç isim günün en çok araştırılan kişilerinden biri olmayı başardı. İşte Turanlı hakkında bilinmesi gerekenler... Aslı Turanlı, 1995 yılında dünyaya geldi. Lisansını Marmara Üniversitesi Dış Ticaret ve Uluslararası Amerikan İlişkileri bölümünde tamamladı. Emek Sahnesi’nde bazı oyunlarda rol aldı. Tiyatro Karnaval’da sahnelenen Ferdi Merter’in yönettiği, Kaan Erkal’ın senaryosunu yazdığı ‘Ahh Süreyya’ müzikalinin kadrosuna girdi. Arka Sokaklar dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. Daha önce Kim Milyoner Olmak İster Yarışması’na katılan Aslı Turanlı, verdiği bir röportajda ailesinin ve arkadaşlarının ona ‘Şeker Kız' diye seslendiğini ve oyunculuk yapmak istediğini söylemişti.

aslı turanlı

aslı turanlı ata demirer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.