Aybüke Pusat eski dizisine rakip oldu

Aybüke Pusat eski dizisine rakip oldu
Söz dizisindeki rolü ile adından söz ettiren ve reyting sıralamasında zirveye oynayan Aybüke Pusat'ın yeni dizisi belli oldu. Pusat Barış Arduç ile birlikte Sevene Kadar Aşk dizisinde baş rolü paylaşacak.

Son iki dizisinde yaşattığı ani ayrılık hissiayatıyla eleştirilen Aybüke Pusat'ın yeni sezonda Sevene Kadar Aşk isimli yapımın kadrosunda yer alacağı açıklandı.  Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Ömer karakteri ile büyük başarı sağlayan ve bir anda fenomen olan Barış Arduç’un yeni dizisi ve partneri belli oldu.

Akşam Life’ın haberine göre ekranların iki genç oyuncusu Tims Prodüksiyon imzalı ‘Sevene Kadar Aşk’ dizisinde başrol oynayacak.

Bir savcı ve öğretmenin tutkulu aşkını konu eden dizinin ekibine sürpriz bir isim daha dahil oldu. ‘Şahsiyet’ isimli dijial dizide oynayan usta oyuncu Haluk Bilginer de yapımın kadrosuna katıldı. Dizi yeni sezonda ekranlarda yerini alacak.

aybüke pusat barış arduç

Eski dizisine rakip!
Söz dizisinde Bahar karakterini canlandıran Aybüke Pusat, final bölümünde öldürülerek diziden ayrılmıştı. Yeni sezonda ekranda olup olmayacağı merak konusu olan Pusat, ekranlara ara vermeyerek yepyeni bir diziyle sevenlerinin karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.