Aybüke Pusat ile Furkan Andıç aşk mı yaşıyor? Flaş görüntü

Aybüke Pusat ile Furkan Andıç aşk mı yaşıyor? Flaş görüntü
Final yapan Her Yerde Sen dizisinin baş rol oyuncuları Aybüke Pusat ile Furkan Andıç'ın sevgili olduğu iddiaları magazin gündemini salladı. İkilinin yayınlanan görüntüleri söyentileri güçlendirdi. İşte detaylar...

FOX TV'de yayınlanan Her Yerde Sen dizisi önce cumadan cumartesiye kaydırılmış ardından da final ile ekranlara veda etmişti. Ancak dizi final sonrasında da gündemdeki yerini korudu. Sebebi ise yapımın iki baş rol oyuncusunun yaşadığı iddia edilen aşktı. Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın birlikte görüntülendikleri an magazin haberlerine bomba gibi düştü.
 


Arkadaşlıkları bitmişti

Dilan Çiçek Deniz, Furkan Andıç, yaklaşık 1 yıl önce ayrılmışlardı. Furkan Andıç'ın, 'Her Yerde Sen' dizisinde birlikte rol aldığı Aybüke Pusat ile yakınlaştığı iddia edilmiş ve bunun üzerine Dilan Çiçek, arkadaşı Aybüke'yi silmişti.


Birlikte görüntülendiler

Dizide iki aşığı oynayan ve aşk yaşadığı söylenen ikili havaalanında birlikte görüntülendi. Birlikte fotoğrafları ortaya çıkan Andıç ve Pusat'ın, tatile gittiği iddia edildi. Dizileri final yapan ünlü oyuncuların havalimanındaki görüntüleri sonrası dizideki aşklarının gerçek olduğu iddiaları konuşulmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.