Aylin Kontente yeni sezonda Güldür Güldür kadrosunda var mı? Resmen açıkladı

Aylin Kontente yeni sezonda Güldür Güldür kadrosunda var mı? Resmen açıkladı
Güldür Güldür Show'un yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana ekipte olan Aylin Kontente yeni sezonda kadroda yer alıp almayacağı konusundaki soruyu yanıtladı. Peki Güldür Güldür yeni sezon ne zaman başlayacak?

Güldür Güldür oyuncularından Alper Kul ile evli olan ve ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan Aylin Kontente Instagram hesabından yaptığı açıklama ile geleceği hakkındaki soruya yanıt verdi.

100'den fazla bölümle izleyicileri kahkaha tufanına tutan şov programı için sürekli olarak 'Güldür Güldür yeni sezon ne zaman başlayacak?' sorusunu da cevaplayan Kontente takipçilerini heyecanlandırdı.

Instagram'ın hikaye bölümüdne yer alan soru cevap kısmından takipçilerinin sorularını yanıtlayan başarılı oyuncu; "Benim doğuma az kaldı. Kısmetse hayırlısıyla evladımı bir alayım kucağıma. Bu soruyu sonraya erteliyorum. Yeni sezon sanırım aralık" ifadelerini kullandı.

aylin kontente

Daha önce de yapılan açıklama ile yeni sezonun aralıkta başlanacağı ve oyuncu seçmelerinin yapılacağı duyurulmuştu. Kontente'nin de onayladığı tarih ile Güldür Güldür izleyicileri için bu paylaşım çok az bir süre kaldığı anlamını taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.