Aynur Aydın'dan Demet Akalın'a sert çıkış: 'Benimle derdin ne?'

Aynur Aydın'dan Demet Akalın'a sert çıkış: 'Benimle derdin ne?'
Dün Şeyma Subaşı'na yönelttiği suçlama ile gündeme gelen Demet Akalın bu kez de Derya Uluğ'a verdiği desteğin ardından Aynur Aydın tarafından hedef tahtasına kondu.

Sosyal medyayı aktif kullanmasıyla bilinen ve yorumlarıyla zaman zaman büyük etki yaratan Demet Akalın, meslektaşı Derya Uluğ'un bir yarışma için yaptığı siteme destek verince Aynur Aydın'dan tepki geldi.

Derya Uluğ bir radyo kanalı tarafından düzenlenen ödül töreninde adını göremeyince Twitter hesabından "Bazıları yok saysa da, biz müzik yapmaya, yazmaya, üretmeye ve söylemeye devam edeceğiz..." mesajını paylaştı.

Valla döverim!
Meslektaşına desteğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gösteren Demet Akalın; "Ya oturup 'buna üzülüyorum' deme sakın valla döverim! Evde oturanı aday yapmış! Ay 30, sen 30 çalışıyorsun, canını sıkma diyorsam sıkma" ifadelerini kullandı.

Ben sana ne yaptım?
Ödül töreninin adaylarından olan Aynur Aydın, Demet Akalın'ın sözleriyle çılgına döndü. Aynur Aydın, Demet Akalın'a şu mesajı gönderdi:
"Senin benimle derdin ne? Yıllardır bitmedi bana olan nefretin! Ben sana ne yaptım da geldiğim ilk günden beri benimle uğraşıyorsun? Bunun için benim sana bir kötülüğüm dokunması gerek, öyle değil mi? Tekrar soruyorum. Ben sana ne yaptım?"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.