Aynur Aydın iç çamaşırlı fotoğrafları hacklendi! Aynur Aydın kimdir

Aynur Aydın iç çamaşırlı fotoğrafları hacklendi! Aynur Aydın kimdir
Sesi kadar güzelliği ile de adından söz ettiren Aynur Aydın'ın hacklenen hesabından iç çamaşırlı fotoğrafları ve Edis ile yaptığı konuşma ifşa edildi. İşte detaylar...

Ünlüler dünyasında bir kadın daha özel görüntülerinin ortaya çıkarılması şoku yaşadı. Aynur Aydın binlerce kişinin takip ettiği hesabında korsanların saldırısına uğradı şifresini çaldılar. Hesap ele geçirildikten sonra Aynur Aydın'ın iç çamaşırlı fotoğrafları yayınlandı.

Aynur Aydın'ın Edis Görgülü ile yaptığı özel mesajları da ortaya çıktı. İlişki mi yoksa arkadaşlık anlamında bir görüşme yapıldığı merak edilen konuşmanın ardından hackerlar bununla da kalmadı. Instagram'dan sonra Twitter'daydı sıra. Aynur Aydın'ın Twitter hesabı da hacklendi. Oradan da iç çamaşırlı bir video paylaşıldı.
 


Özür diledi, ağladı

Ağladığı görülen Aydın, “İyi akşamlar. Az önce fark ettiyseniz benim özel fotoğraflarım paylaşıldı. Instagram’ı geri aldık. Twitter için uğraşıyoruz. Sizden tek bir ricam var lütfen o fotoğrafları daha fazla yaymayın. Çok rica ediyorum. Herkese geçmiş olsun kusura bakmayın" dedi.


edis aynur aydın

Aynur Aydın kimdir?

Aynur Aydın, 15 Aralık 1985'te Münih, Batı Almanya'da doğdu. 10 yaşlarında şarkı söylemeye başladı ve ilk tecrübelerini çocuk ve gençlik tiyatro sahnelerinde topladı. Yeteneğini geliştirme çabasıyla 18 yaşında ilk sahne şovlarını vermeye başladı. 2000 yılında Sürpriz adlı bir gruba katıldı ve ilk albümlerini İstanbul'da kaydettiler.

Bu sayede, uluslararası sahnelere de çıkmaya başladılar. Birkaç yıldan sonra Aydın gruptan ayrıldı ve kariyerine solo devam etmeye karar verdi. 2009 yılında albüm hazırlıkları için kolları sıvadı. Albümü için iki yıllık çalışmalar gerçekleştirdi. Aydın, ilk aşamada 13 İngilizce şarkı hazırladı. Daha sonra bu şarkılar, Türkçe versiyonları ile 12 Çeşit La La - 12 Ways to La La albümünde birleştirildi. Aynur Aydın, ilk klip şarkısını "Yenildim Daima" ve aynı şarkının İngilizce versiyonu olan "DNA" ya çekti. 2011'de ilk stüdyo albümü 12 Çeşit La La - 12 Ways to La La'nın çıkış şarkısı "Yenildim Daima" ile Türkiye'de tanındı. 2016 çıkışlı ikinci stüdyo albümü Emanet Beden'deki "Günah Sevap" ve "Damla Damla" şarkıları Türkiye'de liste başarısı yakalayarak üç numara oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.