Babasını bile sattı!

Babasını bile sattı!
Esenyurt’ta 40 kişiye toplam değeri 5 milyon TL’nin üzerinde daire satıp teslim etmediği gerekçesiyle haklarında dava açılan Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut'tan sonra oğlu Volkan Vural Bulut da tutuklandı. İfadesinde şirkette herhangi bir görevi olmadığını belirterek bütün sorumluluğu babasına yükleyen Bulut’un, birçok sözleşmede imzasının olduğu öğrenildi.

Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut, 26 Ocak'ta bir çay bahçesinde yakalanarak tutuklanmıştı. Hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı bulunan Temel Bulut'un oğlu, Volkan Vural Bulut da 10 Şubat'ta yakalanarak Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkarıldı. Volkan Vural Bulut ifadesinde "Tüm müştekilerin şikayetçi olduğu şirket Bulut İnşaat isimli firmadır ve bu firmanın sahibi babam Temel Bulut'tur. Benim şirkette herhangi bir görevim yoktur" dedi. Çağırdığı zaman babasının yanına yardım amaçlı gittiğini belirten Bulut, getir götür işleri yaptığını belirterek, "Onun dışında kimseyle sözleşme imzalamadım, para almadım" ifadesini verdi.

Vekaletle şirketi yönetiyordu
Gazetemize açıklama yapan mağdur avukatlarından Orhan Boran ise Volkan Vural Bulut'un doğruyu söylemediğini belirtti. Şirket sahibi Temel Bulut'un oğluna vekaletle yetki verdiğini ifade eden Boran, "Volkan Vural Bulut vekalet yoluyla şirketi yönetiyordu. Elimizde imzaladığı çok sayıda sözleşme var" dedi. Boran, "Umarım müvekkillerimin mağduriyetleri de giderilecektir" açıklamasını yaptı. Bu arada KKTC'de ev sahibi olmak isteyen yüzlerce kişiyi mağdur ettiği gerekçesiyle Girne'de de yargılanan Bulut İnşaat’ın sahibi Temel Bulut'un 27 Şubat'ta, Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacağı öğrenildi. EKREM HACIHASANOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.