'Başak buraya gelecek' dedi, tehdit savurdu

'Başak buraya gelecek' dedi, tehdit savurdu
Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un Harbiye'deki kafesine saldırı gerçekleşti. Kafeyi basan Sinan A. adındaki şahıs, savurduğu tehditlerin ardından gözaltına alındı.

Başak Dizer kendi kafesinde tehdit edildi. Mekana giriş yapmaya çalışan ve kapıyı yumruklayarak bağırmaya başlayan Sinan A. için çalışanlar devreye girdi. Polis saldırganı gözaltına alarak emniyete götürdü.

O gelene kadar buradayım
Saldırgan "Başak buraya gelecek. O gelene kadar bir yere gitmeyeceğim. Şimdi gitsem de tekrar geleceğim" şeklinde hakaret ve tehdit içerikli sözler sarf etti. Olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan kişi, Harbiye Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Bu kişinin 28 yaşındaki Sinan A. olduğu belirlendi. İfadesine başvurulan genç, kapıyı yumruklamadığını, Başak Tatlıtuğ'un sevgilisiyle arkadaş olduklarını ve kendisini terk eden sevgilisinin arkadaşıyla konuşmak için kafeye gittiğini anlattı.

Şikayetçi oldular
Daha sonra durumdan haberdar olan Başak Tatlıtuğ ile Kıvanç Tatlıtuğ, bu kişiden şikayetçi oldu. Çiftin şikayeti üzerine savcılık soruşturma başlattı. SABAH/GÜNAYDIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.