Bensu Soral anlaşma gereği hamileliğini erteledi

Bensu Soral anlaşma gereği hamileliğini erteledi
Ünlü oyuncu Bensu Soral doludizgin sürdürdüğü evliliği hakkında önemli bir karar aldı. Soral, sözleşme süresi boyunca hamile kalmaması şartıyla bir firma ile anlaşma sağladı.

Bir giyim firması ile anlaşma sağlayan Bensu Soral, imza attığı tarihten itibaren 1 yıl içerisinde hamile kalmayacak. Bu şartı gözü kapalı kabul eden güzel oyuncunun annelik hayali ve eşinin babalık planı ertelenmek zorunda kaldı. Kariyerine odaklanan Soral, işini ilk sıraya koydu ve önemli bir karar almış oldu.

Anneliğe reklam arası
Takvim'in haberine göre, 28 yaşındaki güzel oyuncunun bu kararında yer aldığı reklam kampanyası etkili oldu. Bir yıllık reklam anlaşması için 1 buçuk milyon lirayı cebe indiren Soral'ın eşiyle kurduğu "Evli, mutlu, çocuklu" hayali, yüzü olduğu markanın prosedürüne takıldı. Markanın 'hamile kalmama' şartı koştuğu Soral, baba olmak isteyen eşinin ısrarına kulak tıkamak zorunda kaldı. Güzel oyuncunun kendini işine adaması ise "Anneliğe reklam arası" dedirtti.

Baba olmayı istiyor
Soral, geçtiğimiz gün "Anne olmak istiyorum ama işim gereği şimdi mümkün değil" itirafı yapmıştı. Soral'la Eylül 2018'de evlenen Hakan Baş'ın baba olmayı çok istediği söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.