Beren Saat ile DJ Maga yasak aşk mı yaşıyor! Magazin dünyasını sallayan iddia

Beren Saat ile DJ Maga yasak aşk mı yaşıyor! Magazin dünyasını sallayan iddia
Hayatlarının son dönemini sürekli boşanma haberleri ile geçiren Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun arasına yasak aşk mı girdi? Beren saat Fransız DJ Maga ile aşk mı yaşıyor? İşte magazin dünyasını şoke eden iddia ve detay...

Evlendikleri günden bu yana artarak giden geçimsizlik ve boşanma haberleriyle gündemden düşmeyen Beren Saat ve Kenan Doğulu bu kez de yasak aşk iddiasıyla konuşuluyor. Masumiyetini kaybettin açıklamasıyla Kenan Doğulu'nun Beren Saat'i Aslı İşler ile aldattığı öne sürülmüştü. Bugün de güzel oyuncunun DJ Maga ile aşk yaşadığı iddia edildi. Şoke eden detay ise Saat'in, Maga'nın tüm performanslarına gitmesi oldu.

Asıl bomba ise masumiyetini kaybettin açıklamasının Beren Saat'e yorumlanması oldu. DJ Maga ile fotoğraf çekilen güzel oyuncunun yasak aşk yaşadığı öne sürüldü.

Kenan Doğulu'nun birlikte olduğu iddia edilen Aslı İşler'in ardından Beren Saat'in aşk yaşadığı öne sürülen Fransız Dj hakkında da araştırmalar başladı. Peki DJ Maga kimdir?

dj maga kimdir
 


DJ MAGA KİMDİR?

Fransa'da doğdu, kültürler arası bir hayat sürerek büyüdü. 2 yıldır üretim yapan Maga, Akumandra'da (Meksika) '' Destinesia '' adlı bir parça yayınladı, ayrıca Voyeur Music'te (Londra) ilk EP "Regata" adlı eserini yayınladı.

Güney Fransa'da yılın yarısını geçiren Maga, yılın kalan yarısını da Dubai ve Mikonos'ta geçiriyor. Dj Maga, müzik kariyerinde çoğunlukla etnik ve organik seslerden beslendiğini söylüyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.