Beren Saat ve Kenan Doğulu sokakta sarmaş dolaş

Beren Saat ve Kenan Doğulu sokakta sarmaş dolaş
Haklarında uzun süredir boşanacakları iddia edilen ve yasak aşkları konusunda birçok haber yapılan Kenan Doğulu ve Beren Saat sarmaş dolaş görüntülendi.

Beş yıl önce birleştirdikleri hayatlarının ardından pek çok kez sorun yaşayan Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun boşanacağı yönündeki iddialar uzun süredir magazin kamuoyunu meşgul ediyordu. Özellikle Beren Saat'in DJ Maga ile yasak aşk yaşadığı öne sürülmüş, Kenan Doğulu'nun da Aslı İşler ile birlikte olduğu konuşulmuştu. Ancak çiftin samimi görüntüleri ortaya çıktı.

Rahat kıyafetlerle çıktılar
Boşanma iddialarına kesin bir dille cevap vermedikleri için haklarında her gün yeni bir iddia ortaya atılan çiftten güzel haber geldi. Geçtiğimiz haftalarda barıştıkları ve yeniden birlikte yaşamaya başladıkları söylenen çift, evlerinin yakınlarında bir kafeden çıkarken görüntülendi. Mutlu oldukları ve şakalaştıkları görülen oyuncu ile şarkıcı, daha sonra marketin yolunu tuttu. Sabah saatleri olması nedeniyle dışarıya rahat kıyafetlerle çıkan çift, alışverişten sonra evlerine geçti.

beren saat kenan doğulu
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.