Berkay'a sert tepki: Selin'in ciğeri varmış delikanlıyım diye ortalıkta gezenlere inat

Berkay'a sert tepki: Selin'in ciğeri varmış delikanlıyım diye ortalıkta gezenlere inat
Ünlü popçu Berkay eski menajerinin kurbanı mı oldu? Farklı mekanlarda aynı güne konser ayarlanan Berkay ile sahne alması planlanan yerin sahibi birbirine girdi. Berkay kendisine Selin Ciğerci üzerinden bir göndermede bulunan mekan sahibine karşı adeta çileden çıktı.

Kısa bir süre önce menajerleriyle yollarını ayıran Berkay yarın çıkması konusunda anlaşma sağlanan bir mekandan farklı olarak bir sahne daha ayarlanınca çareyi iptal etmekle buldu. Başarılı şarkıcı konserini iptal etmek zorunda kaldığı mekanın sahibiyle Instagram üzerinde adeta düelloya tutuştu.

Faturayı kendisine kesen mekan sahibi ile tartışan Berkay'a bir de Selin Ciğerci üzerinden yapılan gönderme ünlü şarkıcıyı çileden çıkardı.

Ankara'daki mekan sahipleri de konserin iptal olmasının sebebinin Berkay olduğunu söyleyerek faturayı şarkıcıya kesip hedef gösterdi. Ünlü şarkıcı olayların sebebi olmasına daha fazla dayanamadı ve patladı. Öte yandan makanın sosyal medyasından Berkay'a Selin Ciğerci ile ilgili gönderme yapılınca ünlü şarkıcı bu yoruma da sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

İşte o paylaşımlar;

berkay

berkay

berkay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.