Berkay'dan Alişan açıklaması: 38 yaşındayım!

Berkay'dan Alişan açıklaması: 38 yaşındayım!
Buse Varol ile hayatını birleştiren Alişan'ın düğününde Fatih Ürek'in sahne alıp Berkay'ın gelmemesi herkesin dikkatini çekmişti. Nikaha katılmaması çok konuşulan ünlü şarkıcı bir açıklama yaynladı.

Yazdığı ve söylediği şarkılarla listeleri alt üst eden Alişan'ın Buse Varol ile evliliği sonrası çıkan spekülasyonlara Berkay'dan yanıt geldi. Başarılı sanatçı bilndiği üzere katılmadığı nikah töreni ile ilgili olarak çeşitli iddiaların gündemine konu olmuştu. Berkay ünlü çiftin mutlu gecesi ile ilgili olarak Instagram'dan açıklama yayınladı.
 

'Alişan deliye döndü!'

Alişan'ın Boğaz'da düzenlenen düğün sonrası Berkay'ın sahne aldığı mekanda after parti düzenlemek istediği iddia edilmişti. Berkay'dan, " Demet Akalın ve Okan Kurt'a sormam lazım" yanıtını alan Alişan'ın deliye döndüğü söylenmişti.Bu olay üzerine Alişan, Berkay'dan yeni albümü için aldığı şarkıyı iptal ettiği öne sürülmüştü.


alişan berkay
 

'O gece farklı bir düğündeydim'

Berkay, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Berkay'ın o açıklaması:
Şimdi ben birine bir şey sorup izin almışım ya da alacakmışım. Yok şarkıyı geri vermiş. 38 yaşında akıl sağlığı yerinde aslan gibi bir delikanlıyım ve kimseye bir şey sormama gerek yok! Sormam gençler bilirsiniz. Şarkı konusuna gelince 1 ay sonra görürsünüz. Merak ederseniz şarkının sözü ve müziği benim. Bu arada Alişan'ın düğününde sahnede olmamamın ise Okan Kurt ya da Demet Akalın ile alakası yoktur. Bu teklifin bana geldiğinden haberleri dahi yoktu birkaç gün öncesine kadar. Bu tamamıyla benim kararım olup, kendime yakışanı düşündüğüm davranış bniçimidir!  Alişan ile Demet aracılığıyla tanıştım, gram bir sorunum yoktur fakat orada sahnede olmamda bana yakışmazdı! Ayrıca o gece aylar öncesinden belirlenen başka bir düğündeydim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.