Berkay'dan Arda'ya gönderme: O gün konuşacaklarım var

Berkay'dan Arda'ya gönderme: O gün konuşacaklarım var
Arda Turan ile girdiği kavga sonucunda burnu kırılan ve davalık olan Berkay Şahin mahkeme günü ile iligli olarak; "Davanın olduğu gün benim de söyleyeceklerim var." açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Berkay Şahin ve Arda Turan kavgasında mahkeme günü yaklaşıyor. Görülecek ilk duruşmada tarafların ne söyleyecekleri merak konusu haline gelirken verilecek olan karar da gündemde bir hayli kalacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla futbol oynarken maske takan başarılı şarkıcı bu kez eşi ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Sessizliğini mahkemede sonlandıracağını ifade eden Şahin, Murat Dalkılıç'ı da hedef aldı.

Konuşmak istemedi
Şikayetçi olunmaması konusunda pek çok kişinin araya girmesinin bilinmesine rağmen geri adım atmayan Berkay Şahin Arda Turan ile ilgili olarak net ifadeler vermekten kaçındı. Adli süreçte bulunduklarını belirten ünlü şarkıcı; "Davanın olduğu gün benim de konuşmam olacak. O gün benim de illa ki söyleyeceklerim var” ifadelerini kullandı.

berkay şahin özlem ada şahin

İki konseri iptal oldu
Burnundaki rahatsızlığın devam ettiğini belirten Berkay, “Sağ burun deliğinde sıkıntı devam ediyor. Önümüzdeki çarşamba ufak bir operasyon geçireceğim. Sonrasında hiçbir sıkıntı kalmayacak. Bu yüzden devamlı sahneye çıkmıyorum. Hatta iki konserimi iptal ettim, ama birkaç haftaya yoğum tempomuz başlayacak” dedi.

berkay şahin özlem ada şahin

Murat ile dostlığumuz farklıydı
Arda Turan’ı oğlu doğduğunda hastanede ziyaret eden 23 yıllık dostu Murat Dalkılıç’a kırgın olduğunu belirten popçu, “Bizim Murat’la dostluğumuz çok farklıydı, ama kırgınlığımız baki” ifadelerini kullandı.

berkay şahin özlem ada şahin

Dövme yaptırdı
Keyfi yerinde olan şarkıcı, ara ara eşini öpücük yağmuruna tuttu. Özlem Ada Şahin’in de eşi Berkay gibi kızı Arya’nın adını el bileğine dövme yaptırdığı görüldü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.