Bruno Peres'in sevgilisi Glenda Moretti Peres kimdir? Instagram hesabındaki fotoğraflarla sosyal medyayı salladı!

Bruno Peres'in sevgilisi Glenda Moretti Peres kimdir? Instagram hesabındaki fotoğraflarla sosyal medyayı salladı!
Yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve dün iki bomba birden patlatan Trabzonspor'da büyük beklentiler olan Bruno Peres Trabzon'a geldi. Gervinho ile birlikte özel uçak tutularak getirtilen sağ bekin sevgilisi de şehre ayak bastı. İtalyan güzel hakkında da pek çok araştırma yapılıyor. Peki, Bruno Peres'in sevgilisi Glenda Moretti Peres kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Abdullah Avcı ile birlikte yeni sezonda şampiyonluk kovalamak isteyen Trabzonspor'un iki yeni transferi dün akşam Trabzon'daydı. Fildişi Sahilleri'nin efsanesi Gervinho ile birlikte Roma'da forma giyen Bruno Peres özel uçakla şehre adım attı. Koronavirüs sebebeiyle az da olsa taraftarın karşıladığı iki futbolcu için bugün imza töreni düzenlenecek. Taraftarı heyecanlandıran transferlerin ardından yenileri de sabırsızlıkla bekleniyor. Dün uçakta olan bir diğer isim de Bruno Peres'in kız arkadaşı Glenda Moretti Peres oldu. Kendilerini karşılayan bordo mavilileri görünce mutlu olan ve onları kayda alan İtalyan güzel, oldukça mutluydu. Peki, Bruno Peres'in sevgilisi Glenda Moretti Peres kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


 

Glenda Moretti kimdir?

Bugün itibarıyla Trabzonspor'un yeni futbolcusu olarak imza atacak Bruno Peres'in sevgilisi Glenda Moretti Peres sosyal medyadaki fotoğraflarıyla adından bahsettirmeyi başardı. Sevgilisinin maçlarını kaçırmayan ve ona sürekli destek veren Moretti sürekli tatile gidiyor ve gezmeyi de çok seviyor. Bordo mavili taraftalar tarafından daha transfer gerçekleşmeden etkileşime geçti ve şimdiden onların sevdiği bir isim haline geldi. Sezon içerisinde de kendinden oldukça fazla söz ettirecek gibi görünüyor. Kendisi son olarak hosteslik yapıyordu.

glenda moretti peres



 

Glenda Moretti Peres Instagram hesabı

Bruno Peres'in eşi Glenda Moretti Peres sahip olduğu Instagram hesabıyla dikkat çekiyor. Burada yayınladığı fotoğraflar ve verdiği cesur pozlarla binlerce takipçiye ulaşıyor. Güzelliği ile şimdiden ilgi odağı haline geldi ve taraftarlar da kendisini takibe almaya başladı. @glendamoretti adresinden Peres'i takip edebilirsiniz.

bruno peres'in eşi glenda moretti peres

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.