Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e IMDB övgüsü

Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e IMDB övgüsü
Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit meslektaşı ve eşi olan Fahriye Evcen'in IMDB'de en iyi 100 oyuncu arasına girmesini 'Hak ediyor' sözleriyle değerlendirirken Evcen de otomobillerindeki plakanın çocuk bekledikleri yönündeki iddidaları yanıtladı.

İki başarılı oyuncu Burak Özçivit ile Fahriye Evcen Bebek'te görüntülendi. Mide kanseri olan babası hakkında muhabirlere demeç veren Fahriye Evcen; "Süreç biraz sıkıntılıydı. Şimdi durumu çok iyi. Başarılı bir ameliyat geçirdi. Atlattık, şu an her şey güzel” dedi. 

Kullandıkları lüks otomobilin plakasında bulunan F(ahriye) B(urak) ve A harfi üzerinden çocuk sorusu yönelten basın mensuplarına ise Evcen;  “Çok fenasınız, zamanı geldiğinde çocuk yapmak istiyoruz” yanıtını verdi.

Evcen, yeni aldıkları araç plakasının FBA olmasıyla ilgili, ‘A’ harfinin ne anlama geldiğini soran ve konuyu bebeğe yorumlayan gazetecilere, “Çok fenasınız. Tamamen tesadüf. Zamanı geldiğinde mutlaka çocuk yapmak istiyoruz” yanıtını verdi.

Evcen, eşiyle ilgili çıkan ‘tükenmişlik sendromu’ haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ve kendisini etkilemediğini söyledi.

Araya giren ve şimdiye kadar psikolojik desteğe hiç ihtiyaç duymadığını dile getiren Özçivit, “Hep birlikteyiz, sevdiklerim bana yetiyor” şeklinde konuştu.

Tuba Büyüküstün’le birlikte IMDb Starmetre listesinde ‘En İyi 100 Oyuncu’ arasına girmesi konusunda ise, “Benim için gurur verici” diyen Evcen’e, Özçivit, “Hak ediyor” diyerek övgüler yağdırdı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.