Burcu Çetinkaya neden Bucak soyadını kaldırdı? Boşanıyor mu

Burcu Çetinkaya neden Bucak soyadını kaldırdı? Boşanıyor mu
Ünlü ralli pilotu Burcu Çetinkaya evliliği sonrasında aldığı Bucak soyadını Instagram hesabından sildi. Peki neden? Eşi ile boşanıyor mu? İşte detaylar...

Fatih Mehmet Bucak ile evli olan Burcu Çetinkaya'dan flaş bir hamle geldi.Ünlü rallici geçtiğimiz günlerde 6 yıl önce taktığı başörtüsünü çıkarmasıyla çok konuşulmuştu. Bugün de Instagram'da Bucak soyadını silmesiyle gündeme geldi.

Burcu Çetinkaya boşanıyor mu?
Yüksel lisansını tamamlamak üzere gittiği Şanlıurfa'da aradığı aşkı bulan Çetinkaya, nikahın ardından sosyal medya hesabı Instagram'dan adını 'Burcu Çetinkaya Bucak' olarak değiştirmişti. Çetinkaya'nın bu hamlesi ise akıllara 'Evliliklerinde kriz mi var?' sorusunu getirdi. Çetinkaya bir röportajında eşiyle olan evlilikleriyle ilgili, "Aşktan ziyade sevgi, saygı ve güven evliliği demek daha doğru. Ben Fatih'e ilk görüşte aşık olmadım. Onu tanıyıp karakterini gördükten sonra içimde ona karşı bir şeyler başladı. Eşimin babamla çok benzeyen yönleri var" demişti.

'Gücüm yetmedi' demişti
Burcu Çetinkaya, geçtiğimiz nisan ayında başörtüsünü çıkardığını açıklamış ve şu sözleri söylemişti:
"Bugün bir karar aldım ben. Bu kararda asla 6 yıldır taşımaya çalıştığım başörtüsüne inanmamak veya saygısızlık yok. Bu kadar yapabildim. Aldığım kararı tamamen manevi yaşamak istedim. Hatta imkan olsaydı sessizce. Nasip. Gücüm yetmedi diyelim. Kalbim aynı yerde. Ama o da benimle Allah arasında zaten. Bu süreçte benden güç alanlar olduysa onları istemeden kırdıysam özür."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.