Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl evleniyor! Evlilik tarihi ve yeri

Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl evleniyor! Evlilik tarihi ve yeri
Yılın bombası resmileşiyor. Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl dünyaevine giriyor. Peki nerede ve ne zaman evlenecekler? İşte detaylar...

2018 yılındaki en büyük aşk bombalarından biri şüphesiz Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl'ın birlikteliği oldu. Çiftin hızla başlayan birlikteliği de kısa süre içerisinde resmileşecek ve iki ünlü isim evlenecek.

İşte Bülent Cankurt'un Günaydın'daki köşesinde gündeme taşıdığı o iddia:
Aşkları magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü oyuncu Burcu Kıratlı ve şarkıcı Sinan Akçıl ile ilgili müjdeli bir haberim var! Hoş, çiftin Nisan ayında nişanlanıp önümüzdeki yaz evleneceği konuşuluyordu ama yanlış! Doğrusunu yine benden öğrenin... Sinan Akçıl, iki ay önce aşk yaşamaya başladığı ve "Kaderimi birleştirmek istediğim kişi" dediği sevgilisi Burcu Kıratlı ile yıldırım nikahı kıyıyor! Çiçeği burnunda aşıklar, 2019'a karı-koca olarak girecek.

Nikah Rotterdam'da
Sürpriz aşkın kahramanlarının yıldırım nikahının adresi ise Hollanda olacak. İki farklı gün arasında henüz seçim yapamasalar da önümüzdeki hafta Hollanda Rotterdam'daki Türk Konsolosluğu'nda vuslata erecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.