Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl Amsterdam'da evlendi!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl Amsterdam'da evlendi!
Bir süredir birlikte olan ve evlilik kararı alan Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl Türkiye'nin Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan'ın kıydığı nikahla dünyaevine girdi.

Birliktelikleri magazin gündemini sallayan Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl'ın jet hızıyla ilerleyen ilişkileri resmileşti. Çift Amsterdam'da hayatlarını birleştirdi. Amsterdam'da evlilik teklif ettiği Burcu Kıratlı ile Hollanda'nın başkentinde evlenen Sinan Akçıl tören için sadece yakın dostlarını davet ederek 2 günlük 12 kişilik oda ayırttı. Konuklar şehrin en lükse otellerinden Hotel De L’europe’da konakladı. 

Kıratlı için Hasan Elmas’a özel bir tektaş dizayn ettiren Sinan Akçıl, kendisine de içinde Burcu Kıratlı’nın adı ile uğurlu sayısı 23’ün yazılı olduğu bir alyans hazırlattı. Kıratlı, Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan’ın kıydığı nikâhta Zeynep Bozyaka imzalı gelinlik, Akçıl ise Mehmet Dudu’nun hazırladığı bir takım elbise giydi. Törende Akçıl’ın şahitliğini yakın dostları Ercan, Caner ve Ertan Torunoğulları ile menajeri Tülay Özçelik, Kıratlı’nın şahitliğini ise çocukluk arkadaşları Deniz Bilol ile Sercan Yaşar yaptı. Burcu Kıratlı nikâhta, Sinan Akçıl’ın anneannesinin 1953 yılında evlenirken kullandığı ve kayınvalidesi Gaye Çağlayan’ın bir süre önce kendisine hediye ettiği küpeleri taktı.

sinan akçıl burcu kıratlı

Lunapark olacak
Burcu Kıratlı nikah sonrası sosyal medya hesabından yaşadığı mutluluğu şu sözlerle dile getirdi: Masalsı ama çılgın... ‘Lunapark gibi bir hayatımız olacak, seninle’ dediğinde... Küçük çocuk sevinciyle baktık birbirimize ve güldük. Her saniyesi öyle gerçekten. Yeni yılım ve bundan sonraki her yıllarım seninle daha güzel, daha gerçek ve daha lunapark olacak… Sizin de lunapark gibi bir aşk yaşayacağınız, harika bir yıl olsun…

sinan akçıl burcu kıratlı

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.