Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl yeniden mi evleniyor? Açıklama geldi...

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl yeniden mi evleniyor? Açıklama geldi...
Geçtiğimiz yıl Amsterdam'da hayatlarını birleştiren ancak evlilikleri kısa süren Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl boşanmıştı. Boşanma sonrasında görüşmeye devam eden ikilinin yeniden evlenme kararı aldığı öne sürüldü. Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl'dan da açıklama geldi. İki ünlü yeniden mi evleniyor? Detaylar haberimizde.

Magazin gündeminin en çok konuşulan çiftlerinden biri oldukları dönemde boşanarak herkesi şoka uğratan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, ayrılıklarından sonra da birçok kez birlikte görüntülenmiş ve görüşmeyi sürdürmüştü. İki ismin yakınlaşması devam ederken yeniden evlilik konusunda da karar aldığı iddiaları hayranları başta olmak üzere pek çok kişiyi heyecanlandırdı. Peki Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl yeniden mi evleniyor? İşte detaylar...
 


Amsterdam'da evlendiler

Yaşadıkları sürpriz aşkı kısa sürede taçlandıran Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Amsterdam'da evlenmişti. Giydiği gelinlikle uzun süre konuşulan Burcu Kıratlı, magazin gündeminde geniş yer bulmuştu. Ancak kısa süren birliktelikleri mahkemede sona ermiş ve çift boşanmıştı.

sinan akçıl burcu kıratlı


Her gün evlenme teklifi ediyor

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, önceki akşam 'Farkındalık ve Sosyal Sorumluluk Ödül Töreni'nde objektiflere yansıdı. Geceye el ele katılan ikili, yeniden evlenebileceklerinin sinyalini verdi. Geçtiğimiz yıl Ocak ayında Amsterdam'da evlenen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı 9 aylık evliliklerini 6 Eylül'de noktalamıştı. Boşanmalarına rağmen birbirinden vazgeçmeyen ve aşklarına ikinci şansı veren ikili, önceki akşam "Farkındalık ve Sosyal Sorumluluk Ödül Töreni" töreninde görüntülendi. Burcu Kıratlı'nın elini bir an olsun bırakmayan Sinan Akçıl, muhabirlerin "yeniden evlenecek misiniz?" sorusuna "inşallah bakacağız" dedi. Burcu Kıratlı ise esprili bir şekilde "Sinan bana her gün evlenme teklifi ediyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.