Buse Varol ilk kez Eda Erol hakkında konuştu: Vicdanlı biriyim

Buse Varol ilk kez Eda Erol hakkında konuştu: Vicdanlı biriyim
Buse Varol eşi Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol ile ilgili ilk kez demeç verdi. Eşinin o dönem ayrılık haberlerini izlerken espiri yaptığını ve 'Birkaç sene beklesin ben evlenirim' dediğini de anlatan Varol, vicdanlı biri olduğunu ve üzüldüğünü belirtti.

Sabah kuşağının vazgeçilmez programlarından biri olan 2. Sayfa'nın bugünkü konuğu Buse Varol oldu. Alişan ile dolu dizgin süren evliliği ile gündemde olan güzel oyuncu, eşinin eski nişanlısı olan Eda Erol ile ayrılmalarına üzüldüğünü belirtti.

'Alişan bekleseydi evlenirdim
Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın karşısında soruları yanıtlayan Buse Varol gündeme damga vuracak açıklamalar da bulundu. Hem evliliği hem doğacak çocuğu hem de Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol hakkında açıklamalarda bulunan Buse Varol'un özellikle Erol ile ilgili sözleri dikkat çekti. Katıldığı programda evliliğinden ve doğacak bebeği hakkında samimi açıklamalarda bulunan Varol, Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol için şunları söyledi: "Bir gün TV'de magazin programı izlerken Alişan'ın nişanlandığını, evlenmek üzere olduğu haberine denk geldim. 'Ay bir Alişan, bir de Beyaz vardı. Geriye ben kaldım. Alişan bekleseydi, onunla evlenirdim' diye esprili konuşma yaptım. Ağzımdan çıkan, bir dua gibi evrene mesaj olarak gitmiş. Alişan, mutluluğa adım atarken hangi kafayla bunu söyledim anlamıyorum."

Çok üzülmüştüm
Buse Varol "Alişan'ın, Eda Erol'dan ayrıldığı haberlerini okuyunca bir şey hissettiniz mi?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Vicdanlı bir insanım. İnanın, ayrılık haberlerine üzüldüm. Sonuçta Eda da, bir genç kız. Evlilik ve yuva hayali kurdu. Ne kadar üzülmüştür. Kendisini tanımıyorum, ama saygı duyuyorum. Sosyal medya bir dönem bizleri kıyasladı. Bu çok üzücü, sıkıcı ve kırıcıydı. Onun da özel hayatı var. Belki annesi, ya da varsa erkek arkadaşı rahatsız oluyor. Belki böylesi onun için daha iyi ve hayırlı olmuştur. Yolu açık olsun, hep mutlu olsun."

buse varol alişan

Alişan yolculuktu ve bitti
Eda Erol ise konuyla ilgili, "Alişan ile nişanlılık dönemi bir yolculuktu ve bitti. Herkese mutluluklar" şeklinde konuşmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.