Büşra Develi'ye inanılmaz iltifat: Koy Paris'in ortasına...

Büşra Develi'ye inanılmaz iltifat: Koy Paris'in ortasına...
Fi dizisindeki başarısı ve güzelliği ile sık sık gündeme gelen Büşra Develi hakkında konuşan Jeoloji Profesörü Celal Şengör; "Büşra'yı Paris'in ortasına koy bütün Fransızları kıskandırır." dedi.

Oynadığı diziye bomba gibi bir giriş yaparak adından söz ettirmeyi başarabilen ve doğak güzelliği sürekli magazin gündemine oturan başarılı oyuncu Büşra Develi için Şengör'den flaş bir çıkış geldi.

Daha önce de çeşitli açıklamalarıyla dikkat çeken Celal Şengör ifadeleriyle Büşra Develi'ye iltifatta bulundu.

büşra develi

"FRANSIZLARI KISKANDIRIR"
Şengör oyuncu Büşra Develi'ye olan hayranlığını şöyle dile getirdi: "Büşra'yı, Paris'in ortasına koy. Bütün fransızları kıskandırır."

BÜŞRA FRANSIZ YILDIZ JULİETTE BİNOCHE'YE BENZETİLİYOR
Büşra Develi'nin yıldızı geçen sene Azra Kohen'in aynı adlı roman üçlemesinden ekrana uyarlanan Fi dizisindeki 'Bilge' karakteri ile parladı. Büşra Develi'yi ilk olarak 'Pretty Little Liars' dizisinin Türkiye versiyonu 'Tatlı Küçük Yalancılar'daki Selin rolüyle tanışmıştık. Aynı diziden rol arkadaşı Burak Deniz ile bu sette tanışan ve büyük bir aşka başlayan çift, tutku dolu fotoğraflarını her fırsatta instagramda paylaşıyor. 1993 İzmir doğumlu Büşra Develi'nin sevgilisi Burak Deniz de genç kızların hayran olduğu bir oyuncu. Fransız aktris Juliette Binoche'a olan benzerliğiyle dikkat çeken Büşra Develi, kusursuz fiziğiyle de beğeni topluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.