Çağla Ayça Altunkaya kimdir kaç yaşında ve nereli

Çağla Ayça Altunkaya kimdir kaç yaşında ve nereli
Acun Ilıcalı'nın Miami'de motora binerken görüntülendiği Çağla Ayça Altunkaya kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Hayatına dair detaylar haberimizde.

Medya kuruluşu patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz aylarda Şeyma Subaşı'ndan boşanmış ve yüklü bir nafaka ödemesi ile gündemdeki yerini almıştı. Ilıcalı'nın boşanma sonrasında adının aşk dedikodularına karıştığı Itır Esen'in ardından bu kez yine kendisinden yaşça küçük olan bir kişi daha gündeme bomba gibi düştü. Miami'de motora binerken görüntlendiği Çağla Ayça Altunkaya ile arasında herhangi bir aşk var mı sorularının sorulduğu günlerde Altunkaya hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki Çağla Ayça Altunkaya kimdir kaç yaşında ve nereli?
 


Çağla Ayça Altunkaya kimdir?

Şeyma Subaşı'ndan boşanan Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddia edilen Çağla Ayça Altunkaya kimdir sorusu en çok aranan kelimelerin başında geldi. Çağla Ayça Altunkaya'nın 20 yaşında, hemşirelik okulu mezunu olduğu ortaya çıktı.

Çağla Ayça Altunkaya Instagram hesabı
 


Çağla Ayça Altunkaya Instagram hesabı kapattı!


Acun Ilıcalı ile görüntülendiği karelerde ilk başta tanınmayan ancak sonrasında kim olduğu öğrenilen Çağla Ayça Altunkaya Instagram hesabını kapattı. Bu da aşk dedikodularını daha da fazla ciddileştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.