Can Yaman İtalya’da servetine servet katıyor! Diziden kazandığı parayı duyanlar kulaklarına inanamadı!

Can Yaman İtalya’da servetine servet katıyor! Diziden kazandığı parayı duyanlar kulaklarına inanamadı!
Türkiye’de Erkenci Kuş dizisi ile geniş kitlelere ulaşmayı başaran ve daha sonra kariyeri için rotasını İtalya’ya çeviren ünlü oyuncu Can Yaman’ın kazancı duyanları şoke etti.

2014 yılından bu yana birçok dizide rol almış olan 33 yaşındaki ünlü oyuncu Can Yaman, özellikle de Erkenci Kuş dizisi ile büyük bir çıkış yakaladı. Kariyerine Gönül İşleri dizisinde canlandırdığı “Bedir Kocadağ” karakteri ile adıma atan Yaman, daha sonra birçok dizide daha rol aldı ve 2020 yılında kariyeri için rotasını İtalya’ya çevirdi. Ünlü oyuncu, İtalya’da rol aldığı diziler ile İtalya’nın da en ünlü isimlerinden biri haline geldi.

İtalya’da ilk olarak “Che Dio ci Aiuti” (Tanrı Yardımcımız Olsun) isimli dizide konuk oyuncu olarak yer alan Can Yaman, 2022 yılında ise “Viola come il mare” (Deniz Gibi Mor) isimli dizide başrol olarak yer almaya başladı. Burada “Francesco Demir” karakterine hayat veren Can Yaman, yer aldığı dizi ile sözleşme yeniledi ve kazancı ortaya çıktı. Can Yaman’ın diziden kazancını duyanlar kulaklarına inanamadı. İşte detaylar…

“EL TURCO” İLE BOY GÖSTERECEK

Türkiye’de Gönül İşleri, İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik, Dolunay, Erkenci Kuş,Bay Yanlış dizilerinde rol alan Can Yaman, 2020 yılında İtalya’ya gitti. Burada ilk olarak “Che Posta Perte” isimli programda ekranlarda boy gösteren Can Yaman, daha sonra “Che Dio ci Aiuti” isimli dizide “Gino” karakteriyle yer aldı. Bu dizinin ardından 2022’de “Viola come il mare” isimli dizide “Francesco Demir” karakteriyle rol almaya başlayan Can Yaman, öte yandan yakında “El Turco” isimli internet dizisinde “Hasan Balaban” karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

BÖLÜM BAŞI ALACAĞI PARA DUDAK UÇUKLATTI

İtalya’nın en çok izlenen kanalı olan Canale 5 ekranlarında izleyici karşısına çıkan “Viola come il mare” dizisindeki performansı ile dikkat çeken Can Yaman, dizinin ikinci sezonu için de sözleşme imzaladı. Temmuz ortasında ikinci sezon çekimleri başlayacak olan diziden Can Yaman’ın alacağı para dudak uçuklattı. İddialara göre Can Yaman, dizinin ikinci sezonunda bölüm başına 200 bin Euro alacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.