Cem Yılmaz gösteri sırasında fenalaştı! Sağlık durumu nasıl

Cem Yılmaz gösteri sırasında fenalaştı! Sağlık durumu nasıl
Son günlerde YSK tarafından verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine yönelik yorumu ile gündemde olan Cem Yılmaz, gösteri esnasında fenalaştı. Hayranları Cem Yılmaz'ın sağlığını merak ediyor. İşte detaylar...

Bugüne kadar yüzlerce kez sahneye çıkan ve milyonlarca insanı güldürerek kariyerine devam eden Cem Yılmaz'dan bu kez üzücü haber geldi. Survivor'ın önemli isimlerinden biri olan Hakan Hatipoğlu o anları sosyal medyada paylaştı.

Komedyen Cem Yılmaz fenalaşmasının ardından 20 dakika sonra sahneye geri döndü ve gösterisine devam etti. Ünlü ismin tansiyonunun düştüğü ve bu sebeple kötüleştiği öğrenildi.

Olay anında salonda olan isimlerden biri de Hakan Hatipoğlu'ydu. Ünlü oyuncu olay şu satırlarla anlattı; "Cem Yılmaz gösteride fenalaştı. Başta herkes şaka sandık. Kulise yönelip, "Cidden iyi değilim" deyince herkes dondu kaldı. Sonrasında anonsla ve 20 dakika gösteriye ara verildi. Yarım saate bomba gibi döndü. Tansiyonu düşmüş ama korkuttu sonrası kahkahalar.. Geçmiş olsun üstad"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.