Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya nerede ve ne zaman evlenecek?

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya nerede ve ne zaman evlenecek?
Yılın birlikteliğine imza atan Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya'nın hayatlarını birleştireceği öne sürüldü. Peki Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya nerede ve ne zaman evlenecek? İşte detaylar...

2020 yılının sürpriz ilişkisi olarak görülen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya birlikteliği evliliğe doğru gidiyor. İki ünlü isim söylentilere göre hayatlarını birleştirmek üzere hazırlıklara başladı. Magazin gündemini sarsan haberlerle karşımıza çıkan çift hayranlarını da şaşkına çeviren bir karara imza attı. Defne Samyeli ile birlikte iken Serenay Sarıkaya'ya ilgi duymaya başladığı iddia edilen Cem Yılmaz'ın kendisinden 18 yaş küçük sevgilisiyle evlenmesi de ayrı bir gündem oldu. Peki Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya nerede ve ne zaman evlenecek? Detaylar haberimizde.

En kısa sürede evlenecekler
Posta'da yer alan habere göre: Sürpriz aşklarıyla magazin gündeminin en konuşulan birinci konusu olan çift bomba etkisi yaratacak bir karar aldı. Çift, yakın zamanda nikah masasına oturarak hayatlarını birleştirecek.

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya nerede ve ne zaman evlenecek?

Evliliği istemiyordu
Cem Yılmaz, 2012 yılında oyuncu Ahu Yağtu ile evlenmiş bu evliliğinden de bir oğlu bulunmaktadır. İlişkilerini istedikleri gibi yürütemeyen çift, bir yıl sonra boşandı. Son olarak oyuncu Kerem Bursin ile 3 buçuk yıl aşk yaşayan Serenay Sarıkaya ise bir röportajında evliliğe sıcak bakmadığını söylemişti.

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya nerede ve ne zaman evlenecek?

Samyeli ihtimal verememişti
İlişkisini ihanet gerekçesiyle bitiren Defne Samyeli, basın mensuplarına yaptığı açıklamasında "Ben bilmiyormuşum. Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç konduramadım" dedi. Samyeli, bu açıklamasının ardından binlerce kişiden destek mesajı aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.