Cem Yılmaz’dan “sahneyi terk etti” iddialarına yanıt!

Cem Yılmaz’dan “sahneyi terk etti” iddialarına yanıt!
Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın son gösterisi sırasında taşkınlık yaptığı iddia edilen bir seyirci nedeniyle sahneyi terk ettiği iddia edilmişti. Yılmaz’dan ilk açıklama geldi.

İstanbul’da yaptığı stand-up şovu ile kapalı gişe gösterilerine devam eden Cem Yılmaz’ın sahneyi terk ettiği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Gösteri sırasında taşkınlık yapıp, yüksek sesle bağıran ve Yılmaz’a laf attığı iddia edilen iki kadın nedeniyle usta komedyenin sahneden ayrıldığı söylenmişti. Olayın aslı ortaya çıkarken Cem Yılmaz’dan da konuya dair açıklama geldi.

Kişisel X hesabından bir mesaj paylaşan Cem Yılmaz, taşkınlık yapan iki kişi nedeniyle diğer seyircilerin sahneyi duyamadıklarını söylemesi üzerine sahneden ayrıldığını açıkladı. Konfor sağlandıktan sonra sahneye geri döndüğünü belirten Cem Yılmaz, konuya dair yapılan haberleri de esprili bir dille ti’ye aldı.

İşte Cem Yılmaz’ın yaptığı o paylaşım:

“Bugün hiç takip edemedim gecen hafta olan bi hadise haber yapılmış.Yazılan doğru değil 2000 kişinin konforu için,seyircim,sahneye uzak bi bölgede 2 kişinin taşkınlık yaptığını ve sahneyi duyamadıklarını söyledi ben de konfor sağlandıktan sonra devam ettim…Cocuk gibi haberler yapmışsınız ..Seyirci şöyle dedi o da sahneden indi ne yahu ? Dün mü başladık bu işe ? Gösteriye gelen gelmeyen yorum yapıyor ikrah geldi ha ! :))) Allahtan oyunlar bitiyor biraz kafa dinlersiniz hazirandan sonra”

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.