Ceren Hindistan'dan bomba iddia: 'Bana yazarken Irmak ile berabermiş'

Ceren Hindistan'dan bomba iddia: 'Bana yazarken Irmak ile berabermiş'
Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Mustafa Sandal'la yeni bir ilişkiye başlama evresinde olduklarını açıklayan Ceren Hindistan'dan herkesi şoke eden bir iddia geldi. Güzel oyuncu ünlü şarkıcının kendisine mesaj attığı sürede Irmak Ünal'la sevgili olduğunu öne sürdü.

Geçtiğimiz günlerde Mustafa Sandal'la aşk yolunda ilk adımı attıklarını söyleyen Ceren Hindistan, Sandal'ın ihanetiyle sarsıldı. Hindistan, telefonla bağlandığı 2. Sayfa'da "Mustafa Sandal bana yazarken Irmak Ünal'la birlikteymiş." dedi.

Ceren Hindistan'dan Şaşırtan Açıklama: Mustafa Sandal Bana Yazarken Irmak Ünal'la Birlikteymiş

AŞK MESAJLARI ATMIŞTI
2.Sayfa'nın sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, geçtiğimi ay Ceren Hindistan'ın Mustafa Sandal'dan gelen mesajları kendilerine gösterdiğini açıkladı. İkilinin açıklamalarına göre Mustafa Sandal, Ceren Hindistan'a şu mesajları atmış: "Sen çok güzelsin, ben yakışıklı neden sevgili olmuyoruz?", "Tek sıkıntı sana bakarken yaşanacak konsantrasyon bozukluğu", "Bana sana aşık olmaktan başka çare bırakmadın beni flörtle kandıramazsın", "Gördün mü magazinlerdeki resimleri nasıl da güzel duruyoruz.", " Bana fotoğraf atar mısın gözlerine bakmak istiyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.