Ceren Hindistan ile Mustafa Sandal aşk mı yaşıyor! İlk açıklama geldi

Ceren Hindistan ile Mustafa Sandal aşk mı yaşıyor! İlk açıklama geldi
Emina Jahovic'ten ayrıldıktan sonra adı Ceren Hindistan ile anılan Mustafa Sandal hakkındaki iddialar nispeten doğru çıktı. Sosyal medya üzerinden konuştuklarını ve görüşmeye başladıklarını açıklayan Ceren Hindistan önemli ifadeler kullandı.

Mustafa Sandal ve eski eşi Emina Jahovic boşandıktan sonra kısa bir süre içerisinde yeni ilişkilere yelken açtı. Sırp güzel Sadettin Saran ile sevgili olup ünlü iş insanının ailesiyle tanışırken popçu Mustafa Sandal'ın da adı sürekli olarak Ceren Hindistan ile anılmaya başladı. Bugün Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan güzel oyuncu iddialara yanıt vererek tanıma aşamasında olduklarını belirtti.

Ceren Hindistan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle;

*Kendimi çok köşeye sıkışmış hissediyorum. Arkadaşız, konuşuyoruz… 

*Sadettin Saran ile bir tanışıklığım yok. Fenerbahçe’ye yaptığı olumlu katkıları biliyorum. Fenerbahçe camiasındaki herkesi takip ediyorum. Sadettin Bey’in beğeniyordum. Beğenilerimin hepsini geri çektim. Yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemedim. 

*Özel hayatımı hiçbir zaman konuşma taraftarı olmadım. 

*Tanıyoruz birbirimizi. Karşı tarafın açıklamamı istememesi de beni bastırıyor. Birbirimizi tanıyoruz. Mustafa Sandal’a aşık olmayacak bir kadın tanımıyorum.

*Bu süreç birbirimizi tanıyarak özel bir şekilde kalsın istiyoruz. Sonu belki olacak belki olmayacak. Bize kalsın istiyoruz. 

*Sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık. İlk orada konuştuk. Sonra başladık işte…

*Teknolojinin nimetlerinden faydalanmak gerekiyor bazen. 

*Mesajın detaylarına girmeyeyim. Çok özel bir boyut. 

*Emina’ya karşı hala bir şey hissedebilir. 10 seneyi paylaştılar. 2 çocuk var. Tabii ki görüşecekler. Ben kolay unutulacağını sanmıyorum. 

*Bu beni rahatsız etmez. Herkes nerede duracağını bilir. Öyle bir şey hissetsem böyle bir duruma girmem. 

*Emina onun için özel bir insan. Hem çocuklarının annesi, hem de aşık olup evlendiği kadın. 

*O kadar paylaşımın 5-6 ayda unutulacağını sanmıyorum. Ben her zaman yanında destek olurum. Arkadaş olarak dost olarak. Ne olacağını zaman gösterecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.