Ceyhun Fersoy kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri

Ceyhun Fersoy kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri
Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Ceyhun Fersoy günü en çok aranan isimlerinden biri haline geldi. Peki Ceyhun Fersoy kimdir? Yeni sezonda hangi dizide yer alacak? İşte detaylar...

Uzun süredir televizyon dünyasında yer alan ve başarılı çizgisiyle milyonların tanıdığı Ceyhun Fersoy hakkında bilinmeyenleri ve öğrenilmek istenenleri açıkladı. Kanal D'nin sabah saatlerinde yayınlanan magazin programı 2. Sayfa'ya konuk olan başarılı oyuncunun bu sezon hangi dizide yer alacağı da öğrenilmek isteniyordu. Fersoy tüm sorulara yanıt verdi. Peki Ceyhun Fersoy kimdir? Evli mi? Hayatına dair detaylar haberimizde.
 

CEYHUN FERSOY KİMDİR?

18 Temmuz 1982 tarihinde İstanbul'da doğan Ceyhun Fersoy, çocukluğunda İsviçre, Fransa ve Türkiye olmak üzere üç ülkede geçirdi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio'da eğitim alan ve oyunculuğa başlayan Fersoy, sonrasında BKM'ye katıldı. İlk olarak Bir Demet Tiyatro'da rol alan Ceyhun Fersoy, Ana Kuzusu, Kurtlar Vadisi, İki Aile, Çocuklar Duymasın ve Seksenler gibi dizilerde rol aldı. Seksenler dizisinde tanıştığı Begüm Öner ile 23 Ağustos 2015 tarihinde nikah masasına oturan başarılı oyuncu yeni sezonda tekrardan başlayacak Seksenler ile ekranlara geri dönecek.

begüm öner

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.