Chloe Loughnan dedikodulara son noktayı koydu: Boşanmıyoruz!

Chloe Loughnan dedikodulara son noktayı koydu: Boşanmıyoruz!
Uzun süredir haklarında 'boşanıyor' haberleri çıkan Chloe Loughnan ile Serdar Ortaç sonunda bir araya geldi. Kardeşinin rahatsızlığı sebebiyle zor günler geçiren Serdar Ortaç'ın yanında olan irlandalı güzel, boşanmayacaklarını da açıkladı.

Geçirdiği trafik kazası sebebiyle uzun süre tedavi altında kalan ve Amerika'da iyileşmek için mücadele veren Chloe Loughnan ile eşi Serdar Ortaç'ın boşanacağı yönünde iddialar gündeme bomba gibi düşmüş hatta Ortaç'ın konserlere çıkma sebebinin de ayrılık olduğu dile getirilmişti.Fakat İrlandalı model söylentileri reddederek boşanmayacaklarını ifade etti.

'Allah beni seviyor'
Yaklaşık 4 saat bir mekanda yemek yiyen ünlü çift, mekan çıkışı Kanal D muhabirinin sorularını yanıtladı. Erkek kardeşinin yoğun bakımda tedavi görmesinden dolayı üzgün olan Serdar Ortaç, "Mutluyum arkadaşlar, karım sağ salim geldi. Ama benim şansızlığım kardeşim Serkan rahatsız ve hastanede. Kötü günler var ama karım iyi Allah'a şükür. Hanımım çok ucuz atlattı ve iyi şükürler olsun. Allah beni seviyor" dedi.

Son sözü söyledi
Uzun süredir geçirdiği kaza nedeniyle Amerika'da olan ve bu süreçte Ortaç'la ayrılacakları yönünde haberlere sitem eden Chloe Loughnan,"Ben artık çok sıkıldım. 7 senedir buradayım ve hep ayrılık konuşuluyor. Kısacası boşanmıyoruz" dedi.

serdar ortaç Chloe Loughnan

Neredeyse ölüyordum
Sağlık durumu hakkında açıklama yapan Chloe Loughnan Ortaç, durumuyla ilgili "Yüzde seksen iyileştim. Geldim ve eşimin yanındayım. Ben ölmek üzereydim, kocamın Amerika'ya beni ziyarete gelmediği için ona kırgın olduğum gerçek değil. Benim bütün vücudum kırıldı. Süreyya Yalçın benim çok yakın arkadaşım. Ona her zaman şükran duyacağım. Her zaman yanımdaydı" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.