Chole Loughnan sessizliğini bozdu: Dönüyorum

Chole Loughnan sessizliğini bozdu: Dönüyorum
Bugüne kadar hakkında hep Serdar Ortaç'tan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Chole Loughnan bu kez eşine destek verdi. Güzel manken Türkiye'ye dönüyor.

Trafik kazası geçirdiği iddiası sonrasında darp edildiği söylentilerinin yer aldığı Chole Loughnan'ın Serdar Ortaç'tan boşanacağı iddiaları uzun süredir gündemdeki yerini koruyordu. Serdar Ortaç zaman zaman haklarındaki söylentileri yalanlasa da Chole Loughnan'ın sessiz kalması kafaları karıştırıyordu.

ABD'ye de gitmeyen Serdar Ortaç'ın bu davranışı iddiaları doğrular nitelikte olarak değerlendirildi ama İrlandalı güzel eşine destek verdi.

Sözcü'nün haberine göre; 2014 senesinde Serdar Ortaç’la dünyaevine giren güzel manken Chloe Loughnan boşanacakları yönünde çıkan iddiaları asılsız bulduğunu ve her şeyin yolunda olduğunu belirtti.

İLİŞKİSİNE SAHİP ÇIKTI
Şu sıralar Miami’de bulunan Chloe Loughnan, yaptığı açıklamada, Christmas’ı 24 Aralık’ta ailesiyle birlikte kutlayacağını ve 2019 Ocak ayının ilk haftası Türkiye’ye döneceğini belirtti. Loughnan: “Çıkan bu haberlerle alakalı yorum yapmaya gerek yok, gerçeklik payı kesinlikle yok. Ben mutluyum huzurluyum, ocak ayında Türkiye’ye dönüyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.