Çiçek Dilligil verdiği kilolarla yepyeni biri oldu

Çiçek Dilligil verdiği kilolarla yepyeni biri oldu
Kayıgısızlar dizisindeki Kafiye rolüyle adından söz ettiren ve birçok projede yer alan ünlü oyuncu Çiçek Dilligil fazla kilolarından kurtulup yeni bir görünüme kavuştu.

3 yıl önce geçirdiği mide küçültme operasyonuyla 30 kilo veren Çiçek Dilligil sahip olduğu seviyenin de altına düşmek istediğini açıkladı.

5 kilo vermeyi daha hedefleyen güzel oyuncunun kavuştuğu yeni görünüm sonrasındaki güzelliği takipçilerinin gözünden çıkmadı.

Sağlıklı bir şekilde kilo veren başarılı oyuncu tüö süreci sosyal medyadan paylaşıyor.

96 KİLOYLA AMELİYATA GİRDİM 
Çiçek Dilligil ameliyat olmaya karar verdiği süreci şu sözlerle anlatmıştı...

90'lı kilolara geldiğimde ameliyat olmaya karar verdim. Doktorum 'ye' dedi. Bütün bir yazı yiyerek geçirdim. 96 kiloyla ameliyata girdim. 

- Son üç senedir ciddi tansiyon hastasıydım. Sabah akşam ilaç alıyorum. Benim için öncelik buydu. Kilo verince evet insan kendini iyi hissediyor ama oğlumun yolculuğunu görmek istiyorum. İzlediğim kamu spotu beni çok etkiledi. Oğlum şuan 19 yaşında. Ben onunla güzel ve kaliteli yaşamak istiyorum.

-Ben bir şeye karar verdiğim zaman sadece pozitif tarafını düşünürüm. Ne bir ağrı sızı yaşadım, ne de bir yeme problemi yaşadım. Artık bir mağazaya girip small alışveriş yapmak istiyorum.

çiçek dilligil

- 8 tane doktor dolaştım, ciddi bir check up'tan geçiyorsun. 8 doktor 'tamam' dedikten sonra ameliyat oldum.

-Çok diyet uyguladım, hiçbir diyetisyene sözüm yok. Ben istikrarsız oldum. Şu an istesem de o düzene dönemiyorum. Yeme içme sisteminiz oturuyor. Mantı sipariş veriyoruz, iki çatal alıyor 'ay çok doydum' diyor. 

-'Can isteme' hormonunu kesiyorlar ameliyatta. Un helvası ve mercimek köftesi... Gecenin 4'ünde 'un helvası' diyerek uyanıyordum. Şimdi görmek istemiyorum. Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.