Çocuklar için alışveriş festivali

Çocuklar için alışveriş festivali
Ünlü şarkıcı Fulden Uras, kurucusu ve başkanı olduğu Kelebek Çocuklar Derneği yararına Fuat Paşa Yalısı'nda birçok markanın katılımıyla gerçekleşen bir alışveriş festivaline imza attı.

Proje Yöneticisi ve Kelebek Çocuklar Derneği Eskişehir Temsilcisi Ebru Çekici Demir'le birlikte kurdele kesen Fulden Uras, bütün katılımcılara bu özel günde kendilerini yalnız bırakmadıları için teşekkür etti. Derneği kurduktan sonra şarkıcılığı bırakan ve kendisini kelebek çocuklara adayan Uras, etkinliğin amacını şu sözlerle dile getirdi: "Amacımız kelebek çocuklara merhem olabilmek... İlk defa bir alışveriş festivali yapıyoruz. Bu organizasyonu da bizim Eskişehir Temsilcimiz Ebru Hanım yapıyor. Düşün, ta Eskişehir'den gelip İstanbul'da bir proje yapmak gerçekten çok zor. Çünkü İstanbul büyük bir şehir ve hele haftasonu herkesin bir planı var. Ama ona rağmen çok güzel ve yoğun geçti. Dernek olarak biz çok mutluyuz. Bu uğraşlarımız çocuklarımıza merhem olarak geri dönecektir."

Ünlü isimler imzaladı
Ayrıca Ayşe Tolga, Yelda Kırçuval, Sedat Dörtkardeş gibi ünlü yazarlar kitaplarını kelebek çocuklar için imzaladı. Satılan ürünlerin tüm geliri kelebek çocukların yaralarına merhem temin edilmesi için kullanılacak. Saat 11.00'dan 18.00'a kadar süren etkinliğe katılım oldukça yoğundu.

fulden uras ismail gökgez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.