Dan Bilzerian beslediği ayıyla dünya gündemine oturdu

Dan Bilzerian beslediği ayıyla dünya gündemine oturdu
Ünlü playboy Dan Bilzerian, son günlerde bir ayıyı beslemesiyle gündeme geldi. Ses getiren partilerin birinde Alaska boz ayısı getirilen Dan Bilzerian'a tepki de geldi.

Yanında yer alan kadınlar, sahip olduğu mal varlığı, araçları ve silahlarıyla adından söz ettiren Dan Bilzerian bu kez de partisiyle konuşuluyor. Alaska ayısı getirilen partide hayvanı besleyen Bilzerian'a tepki yağdı. 15 milyon kişinin görüntülendiği videoya yorum yağdı, PETA tarafından da sert açıklama geldi. Örgüt Kaliforniya Vahşi Yaşam Merkezi'ne şikayette bulundu ve Dan Bilzerian'ın ayıyı beslemek için gerekli izni edinmediğini söyledi.

Popüler olanın peşindeler
Olayın ardından Dan Bilzerian açıklama yapmak zorunda kaldı ve hayvanları çok sevdiğini, görüntüdeki ayıya zarar verecek bir şeyi asla yapmayacağını söyledi. Bilzerian sosyal medya hesabında ise "Şu çok açık ki hayvanlara aşığım. Avcılığı uzun süre önce bıraktım." mesajını verdi ve ekledi: "Hayvanlar için mücadele eden insanları takdir ediyorum fakat spor adı altında günde binlerce hayvanı öldüren insanlar var, Çin'de köpeklere işkence ediliyor. PETA popüler olanın peşinde koşuyor"

Dan Bilzerian

Ayının parti süresince son derece düzgün muamele gördüğünü belirten Bilzerian ayının çok genç yaşta koruma altına alındığını ve son derece sağlıklı beslendiğini belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.