Defne Samyeli'ne sosyal medya desteği

Defne Samyeli'ne sosyal medya desteği
Yaptığı açıklama ile aldatıldığını ve o dönem bu konu hakkında haber yapan gazetecilere rağmen göremediğini ifade ederek 'Beni mazur görün' dedi. Samyeli'nin bu açıklamaları kamuoyundan destek aldı. Sosyal medyada binlerce mesaj atıldı.

Sürpriz bir şekilde başladıkları ilişkilerinde evliliğe doğru gidecekleri konuşulan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz hakkında eylül aylarında çıkan haber çok konuşulmuştu. Güzel oyuncu da kendisinin aldatıldığı haberlerine sert tepki göstererek durumu yalanlamış ve dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Ancak Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya ile yakınlaşmaya başlaması ve bunu itiraf edercesine kullandığı ifadelerin ardından bir anda Yunanistan kaçamağı yapılması gözleri Samyeli'ne çevirmişti. Ve ilk açıklama geldi. Defne Samyeli; "Ekim ayında 3. şahıslarla ilgili açıklama yapmış işini sağduyulu yapanları ayırmıştım. O haberi aslında işini sağduyuyla yapan arkadaşlar yapmış. Ben bilmiyormuşum. Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç konduramadım. O duyguyla sert bir yazı yazdım. Ben sizi nasıl asıl haberlerde mazur gördüysem, siz de beni mazur görün” dedi.

Sosyal medyadan destek yağdı
Başarılı oyuncunun bu açıklamaları sosyal medyada da geniş yankı buldu. Açıklama yaptığı anlar binlerce kez paylaşıldı ve yorumlandı. Defne Samyeli'ne destek verenler ünlü güzeli Türkiye'nin de gündeminde ilk sıraya taşıdı. Serenay Sarıkaya'ya ise eleştiri mesajları vardı. 

defne samyeli twitter aldatma

defne samyeli twitter aldatma

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.