Demet Akalın Bensu Soral'a öyle bir yanıt verdi ki...

Demet Akalın Bensu Soral'a öyle bir yanıt verdi ki...
Sivri dili ve dobra açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Demet Akalın bir bomba daha patlattı. Bu kez hedefinde Bensu Soral vardı. Hakan Baş ile evlenen başarılı oyuncuya Barış Akarsu göndermesinde bulunan güzel şarkıcı olay oldu.

Rol aldığı İçerde dizisindeki performansıyla adından herkese söz ettiren Bensu Soral bir süredir ekranlardan uzak kaldı. Hakan Baş ile evlenen ve mutlu bir birlikteliği olan güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde; “Cimri değilim, tutumluyum. Boş yere para harcamam, bankada biriktiriyorum. İleride lazım olacak” diye konuşmuştu.

Bir çok olay ve gelişme ile ilgili sosyal medyada yorum paylaşan Demet Akalın yine bir mesaj yazdı ve Barış Akarsu'nun yer aldığı yorum gönderdi.

Demet Akalın, “Niye ilerde lazım olacak deyince aklıma Barış Akarsu geldi” ifadesini gönderinin altında paylaştı, düşündüren bir yanıt vermiş oldu.

Barış Akarsu, Türk rock müzik sanatçısı ve dizi oyuncusuydu. 1979 doğumlu Akarsu, 4 Temmuz 2007 günü Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.