Demet Akalın çıldırdı! Okan Kurt ile ilgili flaş açıklama

Demet Akalın çıldırdı! Okan Kurt ile ilgili flaş açıklama
Eylül ayında 6 senelik evliliğini bitiren Demet Akalın 'formalite için anlaşmalı boşandılar' iddialarına sert tepki göstererek isyan etti. Akalın; 'Okan Bey üzeirme neyi geçirmiş üstüme de mal kaçırmak için boşanayım' dedi.

Okan Kurt'un aile şirketinin borçları sebebiyle evine haciz gelen, zor bir dönem geçiren ve bu sürecin ardından eşinden boşanma kararı alıp tek celsede yollarını ayıran Demet Akalın, hakkında çıkan iddialar için sert sözler söyledi.

Boşandıkları dönemden bu yana sürekli olarak medyada yer alan ve internet başta olmak üzere birçok platformda konuşulan 'Mal kaçırmak için boşandı' iddialarına yanıt veren Akalın; “Hangi aklı başında insan bu rezilliği kendine yaşatır? Siz bana haciz niye geldi biliyor musunuz? Eşimin kardeşi evimi ofis olarak gösterdiği için. Benim evim kimsenin ofisi değil arkadaş." ifadelerini kullandı.

Eşime kızgınım!
Kendisine ait Instagram hesabından o dönem sert tepki gösterdiği haciz memurlarını da anlatan ünlü popçu; "Hacizde klimalarım söküldü, ev su içinde kaldı, kendime bunu niye yaşatayım? Madem danışıklı dövüştü, olayı niye bu noktalara getireyim, daha önceden tedbirimi alırdım. Benim evime usulsüz haciz yapıldı. Zaten eşime bu yüzden kızgınım." dedi.

Kimsenin hakkını yemem
Uzun süredir müzik listelerinde adını altın harflerle yazdıran Demet Akalın parasını da kendisinin kazandığını belirterek; "Kaldı ki Okan Bey neleri geçirmiş üstüme de ben mal kaçırmak için boşanmışım acaba. Bunlar ne kadar aşağılık düşünceler. Yıllardır kendi paramı kendim kazandım, kendim yedim. Boğazımdan kimsenin lokması geçmez. Asker kızıyım, kimsenin hakkını yemem." sözlerini satf etti.

Evlilik sözleşmem var
Kocamın parasını bile yemedim. Kendi paramı kazanıyorum. Taksitlerimi kendim ödüyorum. Benim evlilik sözleşmem var, mal beyanım var. Ama özel hayatımı bu kadar anlatmak zorunda mıyım yani... ” Demet Akalın, boşandıkları ilk dönemde bir araya gelmemeye özen gösterdiği Okan Kurt’la objektife takılması hakkında da konuştu. Bu buluşmaya kızları Hira’nın ısrarının sebep olduğunu söyledi: “Kızım olmasa, o bu kadar ısrar etmese, ‘baba baba’ demese, 10 gün önce ben yine Okan Bey’le bir araya gelmezdim. Çünkü ona hâlâ kızgınım.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.