Demet Akalın'dan flaş açıklama: Okan Kurt'u zaman zaman özlüyorum

Demet Akalın'dan flaş açıklama: Okan Kurt'u zaman zaman özlüyorum
Geçtiğimzi aylarda Okan Kurt ile olan evliliğini tek celsede noktalayan Demet Akalın eski eşi hakkında önemli ifadeler kullanarak onu zaman zaman özlediğini açıkladı.

Bu sabah 2. Sayfa programının konuğu olarak ekranlarda yer alan ünlü şarkıcı Demet Akalın birçok konuda değerlendirmelerde bulundu. Akalın'ın eski eşi hakkındaki sözleri çok konuşulacak gibi görünüyor.

"ZAMAN ZAMAN OKAN'I ÖZLÜYORUM"

"Deniz Seki ve Gülben Ergen'le dışarıya çıktığımız gece 'oraya gidelim, buraya gidelim' diye koşturuyorduk. 'Yaşasın özgürlük' diyorum. Başımıza gelenler talihsiz şeylerdi. Birbirimizi severek ayrıldık. Kızım için ondan vazgeçtim. Hiç sevilmediğim hissiyatına kapıldım. Vicdanım rahat. Bir sürü şey usulsüzdü, avukatımın orda olmaması sorun oldu. Kayınbiraderimin ofisi nasıl benim evim olabilir? Okan, 'Kendimi toparlayayım öyle çıkacağım karşına' dedi.  Demek ki 'o arada bir şey yapma' demek istiyor. Merhabalaşmamız oluyor Okan'la tabii ki. İlk bir ay Okan'a çok kızgındım. Zaman zaman Okan'ı özlüyorum. Okan çok ilgili bir baba. Herkesten önce beni düşünürdü. Onun instgram hesabına hiç bakmıyorum. Okan'ın da haksızlığa uğradığına inanıyorum. Onun verdiği emeğe üzüldüm. Kızım sayesinde Okan'a karşı yumuşadım. Evde bütün fotoğrafları kaldırdım. ayrılmayı düşünmüyordum. Şu an iyiyim psikolojim düzeldi. Okan için her şeyin iyi olmasını istiyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.