Demet Akalın'dan Hande Doğandemir'e sosyal medyada destek

Demet Akalın'dan Hande Doğandemir'e sosyal medyada destek
Ünlü şarkıcı Demet Akalın sosyal medyada çok konuşulan paylaşımlarından birine daha imza attı. Akalın dün kınası yapılan Mert Fırat'ın eski sevgilisi Hande Doğandemir'in yanında olduğunu ifade eden bir mesaj atarak güzel ismi destekledi.

Birliktelikleri ortaya çıktığı günden bu yana magazin gündeminden düşmeyen Mert Fırat ile İdil Fırat'ın nişanlarının ardından dün de kınası yapıldı. Önümüzdeki ay içerisinde dünyaevine girecek olan çiftten Mert Fırat'ın eski sevgilisi Hande Doğandemir'e dost eli uzandı. O isim Demet Akalın'dı.

DEMET AKALIN DESTEK MESAJI ATTI
Çok ses getiren evliliğin yansımaları konuşulurken gözler, Mert Fırat'ın iki yıllık ilişkisinin ardından ayrıldığı Hande Doğandemir'e çevirildi. Doğandemir'in bir kaç gün önce paylaştığı gönderisinin altına destek mesajları geldi. Destek yorumlarından en dikkat çekeni ise Demet Akalın'ın mesajı oldu. Akalın, Doğandemir'in paylaşımına, "Allah büyük. Bugünü hiç unutma, ileride şükredeceksin.Gerçek asil kız, sen yeteneğinle dağları devirirsin.Unutma sakın" diyerek moral verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.