Demet Akalın'dan İbrahim Tatlıses'e yaylım ateşi

Demet Akalın'dan İbrahim Tatlıses'e yaylım ateşi
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Hatay'daki askerlere moral vermek amacıyla bölgeye giden ve gidemeyen ünlüler arasında polemik başladı. 'Beni de Hatay'a götürün' diyen Demet Akalın, kendisine "Yusuf Yusuf'tan gelemedi" cevababını veren İbrahim Tatlıses'e açtı ağzını yumdu gözünü.

Ünlülerin Hatay'ı ziyareti ardından gündem her geçen gün daha da alevleniyor. İbrahim Tatlıses ile Demet Akalın karşı karşıya geldi. Sosyal medyadan Hatay'a gidemediğine üzüldüğünü belirten Demet Akalın'a cevap veren İmparator güzel şarkıcının hışmına uğradı.

Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Demet Akalın, "Beni arayan kimse olmadı. Hadi arayıp ulaşamadınız. Kocama ulaşsaydınız. Benim bütün işlerimle o ilgileniyor. Bu konuyla alakalı bana ulaşan olmadı" demişti.

İDO'YU ASKERE GÖNDER!
Kızgınlığı geçmeyen Demet Akalın, bugün “Yusuf Yusuf'tan gelmedi" diyen İbrahim Tatlıses'e sert bir cevap verdi. Twitter hesabından bir açıklama yapan Demet Akalın şunları yazdı:

Erkek kardeşim 2 Mayıs'ta askere gidiyor! Bana "Yusuf yusuf" diyen İbrahim Tatlıses!!! Yazık!!!! Siz de gönderin çocuklarınızı, hepiniz gönderin hadi bakalım!!!!

demet akalın ibrahim tatlıses

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.