Demet Akalın'dan Nihat Doğan'a 'hayatının' davası!

Demet Akalın'dan Nihat Doğan'a 'hayatının' davası!
Başarılı şarkıcı Demet Akalın kendisini kanser hastası oğlu olan kuzenine yardım etmediği sebebiyle eleştirdiği Nihat Doğan'a dava açacak. Akalın sosyal medya üzerinden de açıklamalarda bulundu.

Yakın geçmişte kuzenini ve onun görme engelli ve kanser hastası oğluna yardım etmediği nedeniyle sürekli eleştirilen ancak her defasında geri adım atmayarak tepki gösteren Demet Akalın, sert yorumlarıyla dikkat çeken Nihat Doğan'a dava açıyor. Kuzen Şehbal Civelek ünlü popçuya “Servetin var, neden bize yardım etmiyorsun?” serzenişinde bulunmuştu. Demet Akalın da “Kime yardım edeceğimi biliyorum. Evime girip her şeyimi çalan insana etmem” diye cevap vermişti.
 

Allah ıslah etsin seni

Üç gün önce hayata gözlerini yuman Yağız Civeleker hakkında konuşan Nihat Doğan, Demet Akalın için “Ota b..a sosyal medya hesaplarında timsah gözyaşı döken teyzen Demet Akalın çizmesine vermekle övündüğü 30 bin TL’yi sağlığın için harcasaydı, bugün sen de anneciğinle iftarını yapacak, karnen için gün sayacaktın. Demet Akalın’ın da çocuğu var. Rabbim onu çocuğuyla imtihan etmesin. Demet bir de acılı anneye 50 bin TL’lik dava açmış. Allah ıslah etsin seni. Mezarlıklar kendini vazgeçilmez sanan kraliçelerle dolu.”

şehbal ve yağız civeleker

Dava açıyor

Demet Akalın bu sözler üzerine çıldırdı! Nihat Doğan için sosyal medya hesabından şu duyuruyu yaptı: “O hayatının tazminat davası ve suç duyurusunu görecek.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.