Demet Akalın'ın 'dolandırıldığım' dediği 4 euro kızının oyun parası çıktı

Demet Akalın'ın 'dolandırıldığım' dediği 4 euro kızının oyun parası çıktı
Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; "Sabah sabah kredi kartı dolandırıcılığı. Vallahi dikkat edin, benimkini bir de dolar üstünden çekmişler" ifadeleri dikkat çekmişti. Ancak herhangi bir dolandırıcılık durumunun olmadığı ve çekilen paranın da kızı Hira'nın oyunu için verilen otomatik talimat sonrasında tahsil edildiği ortaya çıktı.

Hesabından 4 Euro çekilen şarkıcı Demet Akalın, "Sabah sabah kredi kartı dolandırıcılığı. Vallahi dikkat edin, benimkini bir de dolar üstünden çekmişler" ifadeleriyle bir Twitter paylaşımında bulundu. Ancak daha sonra yapılan incelemede Akalın'ın kızı Hira'nın oynadığı internet oyunu için ünlü şarkıcının hesabından otomatik talimatla para çekildiği ortaya çıktı.

'Ortada dolandırılma yok'
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Okan Kurt, "Demet sabah hesabından para çekildiğini görünce paniklemiş. Dolandırıldığını düşünmüş. Bankayla görüştük, Hira'nın oynaması için Xbox'ına yüklediğimiz oyunlardan 4 Euro gibi bir para çekildiğini öğrendik. Ortada dolandırılma yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.