Demet Akalın ve Hande Yener barıştı mı! O fotoğrafın anlamı

Demet Akalın ve Hande Yener barıştı mı! O fotoğrafın anlamı
Demet Akalın Instagram hesabından son dakika fotoğrafı paylaştı. Karede Ece Erken ve Hande Yener de var. Peki Demet Akalın ile Hande Yener barıştı mı?

Aralarında yıllardır süren husumet sebebiyle konuşmayan Hande Yener ve Demet Akalın'ın barıştığı iddia edildi. Sosyal medyada paylaştığı her kare olay olan Demet Akalın bu kez de Hande Yener ve Ece Erken'in de yer aldığı bir fotoğraf yayınladı. Bu paylaşımın ardından akıllara 'Demet Akalın ve Hande Yener barıştı mı?' sorusu geldi. İşte detaylar...

Demet Akalın Hande Yener barıştılar mı?
Senelerdir konuşmayan iki başarılı isim arasında başlayan dava düellosunda geri adım atmaları sonrasında Demet Akalın ve Hande Yener'in barıştığı iddia edildi. Demet Akalın da paylaşımında; "No negatif yes pozitif" ifadesini kullandı.

2. Sayfa programına konuşan Akalın; "Hande'nin yanında şu an kimler varsa onlar gerçek dostlarıdır. Çünkü çok değişmiş, hiç eski negatifliği yok. Pozitif birisi olmuş. Bizim hakkımızda yaptığı açıklama çok hoşuma gitti. Ben de ardından bu fotoğrafı paylaşmak istedim. Çoluğumuz çocuğumuz var, kocaman oldular. Hayat kısa. Artık takılmamak lazım böyle şeylere." dedi.


İşte o fotoğraf. 

demet akalın hande yener barıştı mı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.