Demet Özdemir ve Kaan Yıldırım sevgili mi oldu? Tatilde görüntülendiler

Demet Özdemir ve Kaan Yıldırım sevgili mi oldu? Tatilde görüntülendiler
İki ünlü oyuncu Demet Özdemir ve aşk yaşadığı iddia edilen Kaan Yıldırım'ın havuz kenarında çekilen fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü. Çift hakkında konuşulan dedikoduların gerçek olduğuna yorumlandı.

Star TV'de yayınlanan Erkenci Kuş dizisinin baş rol oyuncularından Demet Özdemir son dönemde aşk hayatı ile gündemde. Başarılı oyuncunun meslektaşı Kaan Yldırım ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Eşi Ezgi Eyüboğlu'ndan boşanan Yıldırım'ın Bodrdum'da Özdemir ile birlikte olduğu ve tatil yaptığı öne sürüldü. Çift güzel oyuncunun Bodrum Yalıkavak'taki evlinin havuzunda keyif yaparken görüntülendi.

HAVUZ KEYFİ
Kaan Yıldırım'ın şezlongda güneşlenirken, Demet Özdemir'in havuzda kulaç attığı görüldü. Bir arkadaşları muhabirleri fark edip güzel oyuncuyu uyarınca ise apar topar sudan çıktı. Öte yandan çiftin bir arkadaş ortamında tanışıp yakınlaştığı, daha sonra birbirlerini tanıma sürecine girdikleri öne sürülmüştü. Ayrıca Kaan Yıldırım, Demet Özdemir’in eski sevgilisi Seçkin Özdemir ile de yakın arkadaş.

demet özdemir kaan yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.